Menteam                                                         Eikenvallei
  

NieuwsHet buitenseizoen komt er weer aan! We hebben er zin in.

Als eerste op de kalender staat CAI2* Exloo eind Maart; hier zullen we aan de start verschijnen met een 'gelegenheidsspan', na de verkoop van Noran is een andere pony aangekocht maar helaas werd dat 'm niet in het span, en Jack is daarna aangeschaft maar helaas niet op tijd daarvoor klaar. 

Dus dame Bibi (Zwanehoef's Kabibe) gaat ons team versterken voor deze uitzondering 1 keer in de dressuur en vaardigheid. We zijn erg benieuwd hoe dat zal vergaan en ontzettend blij dat we van Elise Borgstijn deze kans krijgen om zo toch onze kwalificatie te kunnen behalen. Vanaf 4 maart komt Bibi bij ons op stal zodat we Bibi en Jim even samen kunnen trainen, het word kort dag maar ik heb er vertrouwen in! Ze hebben 1 keer samen gelopen en dat liep zeker niet verkeerd. 

De rest van het seizoen zal in het teken van opleiden en uitproberen bestaan, namelijk de jonge Tommy (5jr) zal zijn eerste seizoen gaan lopen, en richting het najaar rustig van de marathon gaan proeven. Ook Diego richting het najaar een jonge paardenrubriek om hem eens te laten snuffelen hoe het er aan toe gaat. 
Jim & Bibi